torek, 24. april 2018


DOSTAVA

Dostava in stroški dostave

Blago vam bo na želeni naslov dostavil naš pogodbeni partner, dostavna služba DPD.

 

Pri nakupu blaga v vrednosti do 35€ z DDV, plačate 4,88€ z DDV, strošek dostave in odkupnine. S plačilom nakupa po predračunu lahko prihranite 1,83€ (znesek odkupnine).

 

Pri nakupu blaga v vrednosti NAD 35 €  je DOSTAVA BREZPLAČNA .

 

Pri naročilu do 35€ in plačilu po predračunu se izognete plačilu odkupnine 1,83€ in tako plačate samo strošek dostave 3,05€ z DDV.

 

Naročeno blago pošljemo najkasneje v roku treh delovnih dni, razen v primeru da izdelka ni na zalogi. Ob sobotah, nedeljah in praznikih dostave ni.

Večina izdelkov je zmeraj na zalogi, če pa izdelek ni na zalogi, obvestimo o tem naročnika in mu damo informacijo v kolikšnem času dobimo artikel.

 

Naročila naslovljena na naslov na območju Maribora, vam dostavimo BREZPLAČNO, ne glede na količino izbranih izdelkov oz. zneska nakupa.

Čas dostave je po dogovoru preko elektronskega naslova in telefona, od ponedeljka do petka.

 

Kupcem izven Maribora, blago naročeno v spletni trgovini, dostavlja naš pogodbeni partner dostavna služba DPD.

 

 

-Pri nakupu blaga v vrednosti NAD 35 €  je DOSTAVA BREZPLAČNA (stroške dostave in odkupnine krijemo mi).

-Pri nakupu DO 35 € se tako prištejejo k znesku nakupa tudi stroški dostave, 3,05€ in odkupnina 1,83€ z vključenim DDV.

Pri plačilu po predračunu na naš TRR in nakupu do 35€, stroška odkupnine ni, zato plačate samo stroške dostave 3,05€ z DDV.

Po oddanem naročilu vam na elektronski naslov pošljemo predračun.

ČE JE VREDNOST IZDELKOV MANJŠA OD 35€ IN BOSTE PLAČALI PO PREJETEM POTRDILU O ODDANEM NAROČILU, VAS PROSIMO, DA OD KONČNEGA ZNESKA ZA PLAČILO, ODŠTEJETE VREDNOST ODKUPNINE 1,83 € Z DDV.

 

 

Kako vam bo dostavljeno naročeno blago?

Blago vam bo na želeni naslov dostavil naš pogodbeni partner dostavna služba DPD. Pri paketni dostavi na dom (gotovinsko plačilo po povzetju, pri nakupu do 35€), se obračunavajo pavšalni stroški dostave (glej zgoraj).

Dostavlja se na področju celotne Slovenije.

V primeru, da v času dostave niste dosegljivi (vas ni doma), vam dostavljalec pusti obvestilo s telefonsko številko na katero pokličete in se dogovorite za čas dostave, ko boste dosegljivi na naslovu.


©2009 - DAGUS - izdelava spletnih strani

Piškotke uporabljamo za statistiko obiskov in pravilno delovanje naše spletne strani! Več o tem si lahko preberete s klikom na EU Cookie Directive Module Information

Sprejemam piškotke s te strani.